Welcome to Harald Huysman Karting

Norways biggest and greatest gokart-track
in Oslo

Gather your friends

Drop In

Every day the whole year you and your friends can come to us for drop in

Read more
Møte, konferanse, seminar?

Bedrift

Vi har titalls bedrifter innom oss hver eneste mnd. Her kan dere få låne vårt møterom, spise en god lunch eller middag, konkurrere mot hverandre i gokart og avslutte kvelden i vår restaurant ``Pit Stop`` med alle rettigheter.

Les mer
Ansvarlig for å gjennomføre et

Utdrikningslag

Hvert eneste helg er det flere utdrikningslag som legger turen til oss for å kjøre gokart. Vi har egne pakker som passer perfekt for dere som vil ha en dag med fart og spenning. Selvfølgelig blir det spruting med champagne når kjøringen er ferdig!

Les mer
Feire verdens beste

Bursdag

Vi elsker bursdager! Hos HHK kan barn mellom 5 og 10 år kjøre på KidKartbanen og ungdom mellom 11 og 15 år på hovedbanen med junior gokart. Pizza, brus, diplomer og gaver. Legg feiringen til oss, vi garanterer tidenes bursdag!

Les mer
hhk bedriftserien forside banner

6-Timersløp

Våre populære 6-timersløp på Rudskogen har åpnet opp for påmelding.
Klikk deg inn for å lese mer informasjon.

Sjekk ut

Høstserien 2018

Samle sammen et lag og bli med i årets høstserie. Allerede har noen kapret seg plass. Vi har plass til maks 20 lag.

Sjekk ut
 • INFO

  Hold deg oppdatert

  SE ALLE 
 • Åpningstider julen 2021

  READ MORE   >
 • Vi holder stengt

  Grunnet nasjonale covid-restriksjoner holder Harald Husman Karting stengt fra 06.01.2022. Vi holder stengt inntil det blir lettelser i nåværende restriksjoner. Vi krysser fingrene for at vi snart

  READ MORE   >
 • Smitteverntiltak og reduserte åpningstider

  Påbud om munnbind på senteret: Det er et påbud om bruk av munnbind på senteret fra 13 år og oppover. Kan kjøpes i resepsjonen eller medbringe eget. Registering: Alle kan […]

  READ MORE   >

Fasiliteter

Restaurant & Bar

I vår restaurant selger vi burgere, pizza, digg nachos, toast m.m. Man kan også bestille tapas, taco og 3-retters middag et par dager før man kommer. Vi har alle rettigheter i baren. Alle er hjertelig velkommen til å ta seg noe kaldt å drikke før man drar videre.

Møte og konferanserom

Vi tilbyr møte- og konferansefasiliteter for alle behov. Vi skreddersyr arrangementer som kombinerer jobb og fornøyelser, enten du vil pleie kunder eller motivere egne ansatte!

Digitalt senter

Vi har nylig anskaffet oss verdens beste tidtagningssystem fra SMS-timing. Få resultater direkte på e-post eller last ned vår app til IOS eller Android. Registrer dere før ankomst. Oversikt over når dere skal kjøre ser dere på skjermene nede på banen.

Alle kan kjøre

Vi har to baner og 3 forskjellige gokarter. Kidkart 5-10år, Juniorgokart 10-15år (Over 150cm høy) og voksen gokart 15+ år. For å kjøre på Rudskogen må man være 18år med krav til førerkort.

HUSK: Legitimasjonsplikt på vårt senter