Harald Huysman Karting kjøpsbetingelser

Det er sikkert og effektivt å kjøpe gokartkjøring på www.hhk.no. Du velger enkelt hvor mange heat eller pakke du/dere ønsker å kjøre til ønsket tid. Etter betaling vil du motta en bekreftelse på e-post og sms (sjekk spam om du ikke mottar e-posten). Bekreftelsen fremvises ved ankomst i vår resepsjon. Resepsjonisten kan også kreve legitimasjon, så medbring dette.

Refusjon/avbestilling
Kjøpte heat/pakker refunderes ikke. Om det skulle oppstå en situasjon som resulterer i at dere ikke kan kjøre, må dette gis beskjed om senest 2 uker i forkant. Vi kan da finne en ny dato til dere. Bestillinger via faktura vil bli etter-fakturert. Dette er kun en mulighet for bedrifter.

Ved å godkjenne Harald Huysman Karting sine retningslinjer for kjøp på internett, godkjenner du at du har lest og forstått disse reglene og har satt deg inn i våre personvernregler som du finner her.

Ved nektet inngang til vårt senter eller stopp i kjøring grunnet brudd på våre interne kjøreregler vil dere ikke motta refusjon.

Vi fraråder de med dårlig rygg, nakke eller hjerte-problemer, eller de som er gravide, til å kjøre gokart hos oss. Du kjører på eget ansvar.

Personvern
For å kjøpe gokartkjøring på hhk.no må du oppgi ditt telefonnummer. Dette brukes til å sende en bekreftelse per SMS (gratis), og til å kontakte deg ved evt endringer i program, avlysninger etc. Nummeret vil ikke bli brukt til andre formål og ikke distribueres til eksterne aktører.

I tillegg må du legge inn navn og e-postadresse. Navn er vi pålagt å hente inn grunnet forsikring om det skulle skje en ulykke. E-postadressen brukes til å sende bekreftelse og, i tillegg til at vi i enkelte tilfeller kan sende ut tilfredshetsundersøkelser i etterkant av besøket. Disse opplysningene distribueres heller ikke til eksterne aktører.

Om du huker av på å motta resultater på e-post vil ikke din e-post bli brukt til markedsføring. Huker du av på å bli med i racingklubben vil du motta gode tilbud og informasjon om eventer ca 1 gang i mnd.

Alle våre kjørende må enten laste ned vår app for registrering eller registrere seg på en av våre pc’er ved ankomst for å kunne kjøre. Her må du også fylle inn en del informasjon vi trenger

FORETAKSINFORMASJON
Org.nr: 979 372 817, Harald Huysman Karting, Rudskogen Motorsenter AS

Kontaktdetaljer:
andreas@rudskogen.no, Smalvollveien 34, 0667 Oslo.
Vi tilbyr gokart innendørs i Oslo og utendørs i Rakkestad. Rudskogen Motorsenter har også Norges hovedanlegg for motorsport på vår utendørsbane i Rakkestad.

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Produktinformasjon
Gjennom denne bookingtjenesten får du muligheten til å kjøpe innendørs gokart heats og større pakker. Les mer om våre pakker og heats HER.

Priser
Alle priser er i norske kroner og vises eksklusive merverdiavgift da det ikke er merverdiavgift på gokartkjøring.  Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter og gebyr.

 

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Ekspedering av online ordre.
Du vil motta en bekreftelse på at bestillingen er gjennomført på e-post og sms. Ta med bekreftelsen når du ankommer vårt senter. Vi minner om at vi kan kreve legitimasjon før du får kjøre.

 

Betaling
Vi krever betaling for varen øyeblikkelig.

Kortinformasjon
Når du handler hos Harald Huysman Karting / Rudskogen Motorsenter AS, blir betalingen behandlet av netaxept/teller, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

 

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling
Dersom du ønsker å avbestille varene må dette skje 14 dager før ditt heat/arrangement. Vi holder av tiden til deg og det vil ikke være mulig å avbestille nærmere enn dette.

 

Reklamasjon
Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp
(forbrukerkjøpsloven).