Påmeldingen til bedriftserien har startet og flere bedrifter har allerede meldt seg på.

Kulde- og varmepumpegutta fra Ing. S.D. Baastad fikk virkelig varmen da de var hos oss for kjørekurs og trening!

Laget er med i Høstserien 2017 for første gang, og vi har tatt en prat med denne glade gjengen:


Team Baastad, hvem er dere og hva driver dere med?
Vi er en Oslobasert bedrift som ble etablert i 1985. Vi driver med inneklima, ventilasjon og kjøling og jobber hovedsakelig i Oslo, Akershus og Buskerud.

Hvorfor valgte dere gokart som bedriftsidrett?
Det startet med at «Tommy» og Anders var gira. De presenterte muligheten for oss, og vi fikk samlet en gjeng som syntes dette hørtes gøy ut. Sjefen ble overbevist, og så var vi i gang.

Hvordan har det gått for dere i Høstserien?
Vel. Det er 2 lag som har stukket fra, men vi føler det er ganske jevnt mellom resten. Vi har dessverre havnet rett bak de fleste gangene, men vi har også hatt fokus på at dette skal være gøy og at alle som ønsker skal få være med. Det viktigste for oss er å ha det gøy!

Hva syntes dere om nivået på førerne i serien?
Det er mange dyktige sjåfører. Vi gjør dette for første gang, men merker at vi blir bedre og bedre for hver gang. Det handler, som så mye annet, om trening, trening, trening.

Hvordan var dagens trening (med en instruktør fra oss)?
Den var kjempenyttig. Vi fikk mye fin feedback og masse å jobbe med. Det er uvant å kjøre det sporet vi lærte i dag, men det er kult å få litt å jobbe med. Adrian (HHK-ansatt) gav gode tilbakemeldinger.
Til slutt: Hvorfor vil dere anbefale andre lag å melde seg på vår bedriftserie?
I tillegg til alt det morsomme som skjer på banen får man mye utenfor banen også. Spenningen rundt resultatlistene, alt snakket på kontoret utover uken og den spennende konkurransen med å måle seg mot andre lag er helt unik. I tillegg er det noe annet enn å gå ut å spise pizza.

Vi takker for praten og ønsker Team Baastad lykke til i bedriftserien 2018.

 

Vi har flere ledige plasser i bedriftserien 2018! Melder man seg på før jul får man 20 treningsheat helt gratis. Man blir også med i trekningen av kjøredresser med bedriftens logo.

Tar dere utfordringen?

Les mer om bedriftserien her.