DSC 6998

GRAND PRIX
Actionfylte Grand Prix løp med innledende gokartheat og finale utendørs på Rudskogen Motorsenter er garantert en suksess. I et Grand Prix løp konkurrerer deltagerne individuelt. Alle mot alle. Det kreves først kvalifiseringsheat der det er rundetiden som teller.

De 10 beste førerne møtes til slutt i en A-finale der førstemann i mål vinner! Grand Prix løp passer utmerket for store og små grupper som ønsker en ramme rundt arrangementet sitt.

Målet er å kåre en vinner til slutt. Formel 1 blir arrangert på samme måte!

Før Grand Prix-løpet starter vil deltagerne få grundig briefing og sikkerhetskurs av våre instruktører. Her kan man også få noen gode kjøretips! For å stimulere konkurransen vil vi starte med to kvalifiseringsrunder à 9 minutter. Hver eneste passering av startlinjen blir registrert av vårt datastyrte tidtakersystem. Rundetidene vil bestemme startposisjonen i finalen. Den som har beste rundetid innledende får selvfølgelig stå først! startposisjonen være av stor betydning for din plassering i finalen. ”Pole Position” er vel noe alle drømmer om!

I finalen er det førstemann i mål etter seks eller åtte runder som er vinneren. Vi stiller dere opp på langsiden og starten går etter at det grønne flagget har vinket dere igang. Vi kan garantere hjertebank og konkurranseglede.

Etter løpet bør man avslutte med en skikkelig premieseremoni hvor de tre beste førerene kan stige opp på seierspallen og nyte hyllesten fra andre deltagere og publikum. Hvorfor ikke ta en skikkelig champagnesprut.

LEMANS LØP 

Opplev det berømte enduranceracet på LeMans hos oss, enn dog i midre format. 24 timers løpet på LeMans banen er kanskje et av de mest prestisjetunge løpene innenfor motorsport.
På Harald Huysman Karting kan du oppleve samme type løp i 1, 2 eller 3 timer! Vi arrangerer også flere seks timers løp i løpet av sesongen på utendørsbanen på Rudskogen Motorsenter.
LeMans løp er basert på teamarbeid hvor førerskifte og service pågår kontinuerlig. Vårt LeMans løp arrangeres over 1, 2 eller 3 timer, alt etter ønske og antall deltagere.

Konkurransen passer for 20 personer og flere.

Før løpsstart vil deltagerne få en grundig briefing/sikkerhetskurs. Her kan man også få noen gode kjøretips! Deltagerne fordeles på inntil 10 lag, hvor hvert lag får tildelt en gokart.

Lagene oppnevner selv en lagleder som har ansvaret for å kalle inn sitt lag til førerskifte. Hemmeligheten er ikke å kjøre for lenge av gangen. Samtidig er det viktig ikke å ha for mange førerskifter, det tar tid! Taktikk og planlegging er viktig før løpet. Det laget som har flest runder etter løpets slutt går av med seieren.

Etter løpet bør man avslutte med en skikkelig premieseremoni hvor de tre beste lagene kan stige opp på seierspallen og nyte hyllesten fra andre deltagere og publikum.

Løpet egner seg utmerket i forbindelse med teambuilding. Dette har, for mange bedrifter, vært en utmerket avslutning på en lang møtedag. Hva med en intern konkurranse eller et «venners venners» løp? Mulighetene er mange og vi hjelper deg så gjerne.

Ta kontakt med oss på telefon 69 22 68 10