Det kan være både gøy og slitsomt! La oss hjelpe deg med en fartsfylt start på utdrikningslaget på vår utendørsbane på Rudskogen i Rakkestad.

Vi arrangerer utdrikningslag for små og store grupper. Utendørsbanen på Rudskogen kan tilby en fartsfylt dag for hele utdrikningslaget. Alle alternativene inneholder briefing før kjørestart om våre baneregler og det å kjøre gokart. I tillegg er man garantert å ha banen eksklusivt/alene. Ønsker man å kjøre en av konkurransene våre, er det i tillegg en mer utvidet briefing vedrørende konkurranse regler osv.

UTDRIKNINGSPAKKE

I en utdrikningspakke følger det med briefing om våre baneregler og det å kjøre gokart. Dere har banen garantert alene. Etter kjøring deler vi ut en medalje og en champagne til brud/brudgom.

En utdrikningspakke koster kr. 4000,- med plass til inntil 10 stk for et heat. For 7.800,- vil dere få hele to heat på banen.

GRAND PRIX
Her får dere oppleve et race i beste F1 stil. I tillegg til briefing, består konkurransen av 2 kvalifiseringsheat + finale. Det er ekstra gøy med to innledende heat, og de beste heatene blir ofte satt i heat nr. 2. Den som har den beste enkeltstående rundetiden iløpet av kvalifiseringsheatene, får en plass i finalen. I pakken følger det også med en utdeling av en medalje og en champagne til brud/brudgom.

Et Grand Prix løp koster kr. 12.000,-* for inntil 10 personer (her får alle en plass i finalen).

MINI GRAND PRIX
Samme som ovenfor, men med et mindre innledende heat før finale.

Pris fra kr. 8200,-* for inntil 10 personer (alle går videre til finale).

IRON MAN

Dette er løpet for de som ønsker å teste kondisjon og konsentrasjon. Løpet består av maks 10 førere som får utdelt hver sin gokart, og det er om å gjøre å kjøre flest mulig runder med sin gokart på 30 min. uten pause. Etter kjøring deler vi ut en medalje og en champagne brud/brudgom. Hva med medaljer til de andre på premiepallen også?

Pris på løpet fra kr. 10.950,-* for inntil 10 fører i 30 min.

NB: *I tillegg til prisen kommer lisens og forsikring i tillegg, kr. 50,- per person. Vi tar kun kortbetaling på Rudskogen eller faktura til bedrifter.

RESTAURANT

Vi har også en restaurant hvor vil tilbyr enkel mat, eller større menyer hvor man kan forhåndsbestille fra. Man blir tørst av å kjøre gokart, så det kan være lurt å legge inn en drikkepause i programmet.

Pågangen er stor, så det lønner seg å bestille i god tid.

 

Ring oss på 69 22 68 10 for mer informasjon eller booking.

Husk, det er ikke lov å drikke alkohol før kjøring!