Arrangementer

Vi har flere typer arrangementer du kan kjøre med våre gokarter.
Her kan alle konkurrere mot alle i et Grand Prix løp, eller lagkonkurranse i et Le Mans løp!

Grand Prix

Actionfylte Grand Prix løp med innledende gokartheat og finale. I et Grand Prix løp konkurrerer deltagerne individuelt. Det kjøres først kvalifiseringsheat der det er rundetiden som teller.

De 10 beste førerne møtes til slutt i en finale der førstemann i mål vinner! Grand Prix løp passer utmerket for store og små grupper som ønsker en ramme rundt arrangementet sitt. Målet er å kåre en vinner til slutt. Formel 1 blir arrangert på samme måte!

Før løpet starter vil deltagerene få grundig briefing og sikkerhetskurs. Her kan man også få noen gode kjøretips!

For å stimulere konkurransen vil vi starte med to kvalifiseringsrunder à 9 minutter. Hver eneste passering av startlinjen blir registrert av vårt datastyrte tidtakersystem. Rundetidene vil bestemme startposisjonen i finalen. Den som har beste rundetid innledende får selvfølgelig stå først! Startposisjonen vil være av stor betydning for din plassering i finalen. Pole position er jo noe alle drømmer om!

I finalen er det førstemann i mål etter 8 runder som er vinneren. Vi stiller dere opp på langsiden og starten går etter at de 5 røde lysene er slukket og de 5 grønne er kommet på. Vi kan garantere hjertebank og konkurranseglede.

Etter løpet bør man avslutte med en skikkelig premieseremoni hvor de tre beste førerne som passerer målstreken først kan stige opp på seierspallen og nyte hyllesten fra andre deltagere og publikum. Mini Grand Prix kan også bestilles. Da er det kun en innledende runde. 

Le Mans

Opplev det berømte enduranceracet på Le Mans, enn dog i mindre format. 24 timers løpet på Le Mans banen er kanskje et av de mest prestisjetunge løpene innenfor motorsport. På Harald Huysman Karting kan du oppleve samme type løp fra 1 time og oppover! Le Mans løp er basert på teamarbeid hvor førerskifte og service pågår kontinuerlig. Vårt Le Mans løp arrangeres over en gitt tid, alt etter ønske og antall deltagere. Konkurransen passer for 20 personer og flere.

Før løpsstart vil deltagerne få en grundig briefing/sikkerhetskurs. Her kan man også få noen gode kjøretips!

Deltagerne fordeles på inntil 10 lag, hvor hvert lag får tildelt en gokart. Lagene oppnevner selv en lagleder som har ansvaret for å kalle inn sitt lag til førerskifte. Vi har egne «byttevinduer» hvor alle lag må gjennomføre bytter. Taktikk og planlegging er viktig før løpet. Det laget som har flest runder etter løpets slutt går av med seieren.

Etter løpet bør man avslutte med en skikkelig premieseremoni hvor de tre beste lagene som passerer målstreken med flest runder kan stige opp på seierspallen og nyte hyllesten fra andre deltagere og publikum.

Løpet egner seg utmerket i forbindelse med teambuilding. Dette har, for mange bedrifter, vært en utmerket avslutning på en lang møtedag. Hva med en intern konkurranse avdelinger imellom eller et «venners venners» løp? Mulighetene er mange og vi hjelper deg så gjerne.