Bursdag

Her hos oss er det populært å feire bursdag for alle aldre. Vi har bursdagspakker for barn mellom 6-10 år, og barn mellom 10-14 år. Er du 15 år eller eldre og ønsker å feire bursdag med venner eller familie er det bare å ringe inn til oss å høre, så skreddersyr vi en pakke for dere. Det er mulig å booke bursdager med god tid i forveien. Dette kan både bookes på nettsiden vår eller over telefon.

Kidkart (6-10 år)

Vi arrangerer barnebursdager mandag til fredag, til følgende tider:
kl. 1700, 1800 eller 1900. Antall barn er minimum 6 og maksimum 12. Vi tar gjerne imot flere, men da må bursdagen starte kl. 1630 eller 1900.

Om du ønsker å bestille en bursdag hos oss har vi to bursdagspakker å velge mellom:
1: Mini kidkartbursdag:  2×5 minutter gokartkjøring, som koster kr. 315,- pr. barn.
2: Standard kidkartbursdag: 2×10 minutter gokartkjøring, som koster kr. 415,- pr. barn

Mat, brus, is og diplom er inkludert i prisen. Det er mulig å velge mellom pizza eller pølser til mat, gi oss beskjed om hva dere ønsker og eventuelle allergier det må tas hensyn til. Det er mulig å ta med kake, boller eller goderiposer selv dersom det er ønskelig.

Er dere flere enn 8 barn, anbefaler vi Mini kidkartbursdag så det ikke blir for lang ventetid for barna.

En bursdag hos oss foregår slik at dere møter opp og bli tatt imot. Personell på kidkarten tar hånd om barna. De fleste bursdagene starter med gjennomgang av regler, dele inn i lag også kjøring. Når kjøringen er ferdig får barna velge mellom slush eller mineralvann, deretter blir det servering av mat, og når barna begynner å bli klare holder vi premieutdeling. Det er også fullt mulig å spise mat før kjøring.

Junior (10-14 år)

Vi arrangerer juniorbursdag i hele vår åpningstid. Antall ungdom er minimum 6, ingen maksgrense.

Om du ønsker å bestille en bursdag hos oss har vi to bursdagspakker å velge mellom:

1: Mini bursdagspakke junior: 1 heat, pizza og brus koster kr. 410,- pr. ungdom.
2: Standard bursdagspakke junior: 2 heat, pizza og brus koster kr. 590,- pr. ungdom.

Bursdagspakkene for junior er ikke eksklusive, det vil si at det er åpent for at andre kan booke kjøring samtidig hvor bursdagen foregår på banen. Dersom det er ønskelig at bursdagen skal være eksklusiv, så ingen andre kan ha tilgang til banen når bursdagen foregår, må man bestille og betale for dette. 

Junior bursdag hos oss foregår slik at alle som skal kjøre må registrere seg via en voksen på registreringssystemene våre. Når alle er ferdige og lagt inn og fordelt i heatene blir alle tatt med på en briefing der man går gjennom reglene. Deretter blir man sendt ned til banen der man får alt av utstyr man trenger. Etter kjøring blir får de velge mellom slush og mineralvann. Deretter blir de servert mat. Det er altså mulig å ta med kake dersom det er ønskelig.

Last ned bursdagsinvitasjon til kidkart