Kontakt / Om oss

Ønsker du å komme i kontakt med oss? 

Henvendelser om booking av våre arrangementer gjøres også for øyeblikket via kontaktskjema. Skriv gjerne ønsket dato og kl.slett om dere vil booke.

Du finner også direkte e-post til våre ansatte under.
Ønsker du å ringe? – 23 05 13 00

Ola Bakke Pedersen

Salgs og eventansvarlig
Ola@rudskogen.no

Hanne Bjørnstad

Økonomiansvarlig
hanne@rudskogen.no

Laila Borchgrevink

Restaurant & Bar
laila@rudskogen.no

Harald Huysman

Daglig leder
harald@rudskogen.no

Per Sunde

Daglig leder Rakkestad motorpark
per@rudskogen.no

Christian Lauenborg

OnTrack Event
christian@rudskogen.no

Aranan Kandiah

Resepsjonen

Resepsjon HHK
resepsjon@rudskogen.no

Om Harald Huysman Karting

Harald Huysman Karting (HHK) er landets største og mest profesjonelle gokartsenter. Vi tilbyr innendørs gokart på Alnabru i Oslo og utendørs gokart på Rudskogen Motorsenter i Østfold. 

Hos Harald Huysman Karting samles firmaer og vennegjenger, så vel som kjærestepar og hobbyentusiaster. Felles for alle er et ønske om fartsfylt moro.

HHK tilbyr kjøreglede og spenning på tre forskjellige gokartbaner.
Dersom du er over 18 år og innehar førerkort, kan du kjøre utendørsgokart på Rudskogen med gokarter som har 390ccm Honda motor og går i ca. 85 km/t. Er du over 15 år er du klar for å entre en gokart innendørs på Alnabru med 270 ccm Honda-motor som går 50 km/t. Husk legitimasjon på at du er fylt 15 år. Har du ikke fylt 15 år enda og ønsker å kjøre gokart på hovedbanen vår på Alnabru, så kan alle mellom 11-14 kjøre JR kart. Disse går i ca 25 km/t.
Barn i alderen 6 -11 år kan vise fartsglede på en egen barnebane på Alnabru.

Harald Huysman Karting gjør det enkelt for deg som har fått ansvaret for å arrangere noe!

Det kan være strevsomt å arrangere noe for både små og store grupper. Mye å holde orden og tenke på. La HHK gjøre det for deg, så kan du også hygge deg den dagen dere er der. Det HHK trenger fra deg som kunde i første omgang er hvilken dag og tid dere ønsker å komme til oss og et ca. antall gjester. Deretter vil HHK komme med en anbefaling på hva dere bør gjøre der, reservere tid på banen, sende menyer etc. Enklere blir det ikke.

Hos HHK står trivelige konferanselokaler klare til bruk på dagtid og kveldstid. Det unike er at du kan sette litt fres i forsamlingen etter endt møtedag med en fartsfylt gokartkonkurranse og så samles over et svært velsmakende måltid i restauranten.

0
Antall besøkende siden åpning
0
ansatte
0
gokartbaner