Drop-in gokart

Vi kjører drop-in hver eneste dag på vår innendørsbane på Alnabru i Oslo. Kom gjerne alene eller sammen med vennegjengen. Her finner du alltid noen du kan kjøre sammen med. Det er anbefalt å bestille via linken under, da vi brått har større bedrifts-arrangementer som går over flere timer. Vi tar imot bookinger på drop-in kjøring inntil en uke i forkant. 

Vi har oppmøtetidspunkt 30 minutter før kjøring. Dette er for å ha tid til registrering, betaling, skifte og gjøre seg klare til kjøring.

Voksengokart

Mars 2023 fikk vi nye elektriske gokarter. Dette er gokarter som har en toppfart på opptil 50 km/t. For å kunne kjøre disse kartene må man ha fylt 15 år, og være minimum 140 cm høy. Dette er på grunn av sikkerhet, og i forhold til forsikringen. Husk å ha med deg legitimasjon da det er legitimasjonsplikt hos oss. Gyldig legitimasjon er pass, bankkort eller et bilde av dette på telefon. Et heat med senior kartene våre varer i 9 minutter, de fleste velger å kjøre to heat med en 10 minutters pause i mellom.

 

 

Pris pr. heat pr. pers: NOK 250,-

Juniorgokart

Er du mellom 10 og 14 år, har du ikke fylt 15 år enda, og ønsker å kjøre gokart på hovedbanen vår på Alnabru? Da har vi junior kjøring som vil passe midt i blinken. For å kunne kjøre junior gokart må man være minst 140 cm høy, og man må ha med seg følge eller godkjenning av foreldre. Dersom forelder ønsker å være med å kjøre gokart samtidig som barnet sitt er dette fullt mulig her hos oss. Juniorgokartene er også elektriske. Et heat med junior gokart varer i 8 minutter, og de fleste velger å gjøre to heat med en 10 minutters pause imellom.


Pris pr. heat pr. pers: NOK 220,-


Kidkart

Som et av få gokartsentere i Norge kan vi tilby barnegokart! Her kan barn mellom 6 og 11 år få prøve seg med elektriske gokarter. For å kunne kjøre kidkart hos oss må man være minst 120 cm høy. Dette er for sikkerheten til barna og plassering i gokarten. Kidkart foregår på en egen bane i andre etasje med stor sitteavdeling. Kartene går i ca. 20 km/t, og vi kan ha fire gokarter som kjører på banen samtidig. Alle som kjører får utdelt egne kjøredresser og hjelmer. Kidkartbanen er åpen for drop-in hver lørdag og søndag. Ukedagene er forbeholdt kidkartarrangementer og bursdagsselskaper. Dersom det er ønskelig å ta med barnet på en hverdag på drop-in er det mulig å ringe inn til oss å høre om det er noe ledig til eventuelt drop-in.

Pris pr. heat pr. pers: NOK 140,-