Skal du arrangere utdrikningslag?

Det kan være både gøy og slitsomt! La oss hjelpe deg med en fartsfylt start på utdrikningslaget. Vi arrangerer utdrikningslag for små og store grupper. Lørdagene åpner vi kl. 10.00 i sommersesongen.
Under finner du noen av de aktivitetene vi foreslår. Alle alternativene inneholder briefing før kjørestart om våre baneregler og det å kjøre gokart. I tillegg er man garantert å ha banen eksklusivt/alene.
Ønsker man å kjøre en av konkurransene våre, er det i tillegg en mer utvidet briefing vedrørende konkurranseregler osv.

UTDRIKNINGSPAKKE
I en utdrikningspakke følger det med briefing om våre baneregler og det å kjøre gokart. Dere har banen garantert alene. Etter kjøring deler vi ut en t-skjorte, mini champagne og en diplom til brud/brudgom. Her anbefaler vi to heat!

Kr. 3.200,- for et heat (Inntil 10 personer)
Kr. 6.150,- for to heat (Kan være 10 personer som kjører to heat, eller inntil 20 personer som får et heat hver)

Ring oss på 23051300 for å bestille ditt utdrikningslag!

Legg gjerne frokosten eller lunchen hos oss. Vi serverer dere kanskje Oslo’s beste burger og noe kaldt i glasset. 
Sjekk vår meny her.

GRAND PRIX
Her får dere oppleve et race i beste F1 stil. I tillegg til briefing, består konkurransen av 2 kvalifiseringsheat + finale. Det er ekstra gøy med to innledende heat, og de beste heatene blir ofte satt i heat nr. 2.

Den som har den beste enkeltstående rundetiden iløpet av kvalifiseringsheatene, får pole position i finalen. Adreanlinet stiger når vi starter dere på F1 lysene. I pakken følger det utdeling av en t-shirt og diplom til brud/brudgom. Vil dere gjøre ekstra stas på brud/brudgom er champagne spruting på premiepallen alltid suksess!

Kr. 9.700,- for inntil 10 personer (alle går videre til finale)
Kr. 15.600,- for inntil 20 personer (10 går videre til finale)

Mini Grand Prix
Samme som ovenfor, men kun med 1 innledende heat og finale.

Kr. 6.750,- for inntil 10 personer (alle går videre til finale)
Kr. 9.700,- for inntil 20 personer (10 går videre til finale)

Book et Grand Prix til Utdrikningslaget nå ved å følge linken.

IRON MAN
Dette er løpet for gutta eller jentene som vil teste kondisjon og konsentrasjon. Løpet består av maks 10 førere som får utdelt hver sin gokart, og det er om å gjøre å kjøre flest mulig runder med sin gokart på 30 min, uten pause. Etter kjøring deler vi ut en t-shirt og diplom til brud/brudgom. Hva med medaljer til de på premiepallen?

Kr. 9.900,- for inntil 10 fører i 30 min.

Ta kontakt for booking av Iron Man.

RESTAURANT
Vi har også restaurant hvor vil tilbyr enkel fastfood, eller større menyer hvor man kan forhåndsbestille fra. Menyene finner du under Cafe/Catering. Der har vi også alle rettigheter, dog etter kjøring. Man blir tørst av å kjøre gokart, så det kan være lurt å legge inn en drikkepause i programmet.

BOOKING

Pågangen er stor, så det lønner seg å bestille i god tid.

 

NB: Husk, det er ikke lov å drikke alkohol før kjøring!