Banen på Alnabru

DSC 0676

Banen til Harald Huysman Karting på Alnabru er kanskje Norges flotteste innendørsbane. Banen ble åpnet i 1996, og har siden vært flaggskipet blant innendørsbanene i gokart.

Sentralt beliggende

Innendørsbanen ligger sentralt til på Alnabru og er ca. 330 m lang og strekker seg over hele 4000 kvadratmeter, noe som gjør oss til det største innendørs gokart senteret her til lands!

Gulvet er betong som er malt med en blanding av epoxy og maling, noe som er slitesterkt og gir godt grep.Sikkerheten er av høy prioritet, og ivaretatt ved hjelp av dekkbarrierer rundt hele banen.

Dekkene er festet sammen med elastiske «transportbånd», slik at de skal gi etter ved en eventuell kollisjon. Banen blir overhalt flere ganger i uken for å sikre at den fungerer optimalt for alle. Vi forsøker også å få bygd om banen en gang i året, slik at man alltid skal kunne få nye utfordringer når man føler at man mestrer den tidligere banen.

God sikkerhet er viktig for oss
I tillegg har vi til enhver tid flere dyktige banearbeidere som passer på at alt går som det skal. Vi er stolte av å kunne si at vi er godkjent av Det Norske Veritas som ett av de sikreste gokartsentrene i Norge!